Site pictogram Bank-reinigen.nl

Welke bekleding reiniger is het beste?

Welke bekleding reiniger is het beste?
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Welke bekleding reiniger is nou eigenlijk het beste? Dat is een vraag die we best vaak krijgen. Het antwoord hierop dat hangt af van een aantal verschillende zaken.

De belangrijkste 2 zaken zijn:
Wat voor bekleding is het?
En wat voor vlek is het?

Bekleding reiniger voor stof

Voor stof zijn er verschillende bekleding reinigers te koop. Welke het beste is dat hangt af van het soort vlek of vuil. Heb je hardnekkige vlekken? Dan raden we James vlekkenwonder aan. Heb je een bank dat licht vervuild is? Dan raden we de Textile cleaner aan.

Om bekleding echt goed te reinigen kun je ook een hele set in huis halen. Daarmee kun je de bekleding niet alleen reinigen, maar ook onderhouden en beschermen. Als je de bekleding vooraf beschermd word de kans op hardnekkig vlekken een stuk minder! De Textile protection set is hier een mooi voorbeeld van.

Bekleding reiniger voor leder

Een goede reiniger uitzoeken voor leder is misschien nog wel iets moeilijker omdat er veel soorten leder zijn. Voordat je op zoek gaat naar een goede bekleding reiniger moet je eerst weten wat voor soort leder je hebt. Voorbeelden hiervan zijn: gedekverfd leder, vol aniline leder, semi aniline leder, geschuurd leder, pu leder, geolied leder en leatherlook leder. Ben je er niet zeker van wat voor soort leder je hebt? Neem dan gewoon even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

Wij maken zelf het liefst gebruik van de reinigingsmiddelen van Leather master en Royal Furniture care. Bekijk ook deze pagina eens met een overzicht van allerlei soorten reinigingsmiddelen voor leer. In het menu kun je ook gemakkelijk het soort leder aanklikken. Zo hoef je niet te zoeken maar krijg je meteen te zien welke middelen geschikt zijn voor jouw leder.

Nog twijfels?

Heb je toch nog twijfels over het soort bekleding reiniger wat je het beste kunt gebruiken? Neem dan gewoon even contact met ons op en dan kunnen we je verder helpen! Ook als je liever een specialist de bekleding wil laten reinigen helpen wij je graag verder!

Mobiele versie afsluiten