Kattenpis geur verwijderen

Kattenpis geur verwijderen
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

KittenKatten zijn superlief en schattig tenzij ze net je bank onder gepist hebben…Dan is de lol er snel vanaf. Kattenpis geur verwijderen dat is een erg lastig klusje. De geur is erg doordringend en ook al ga je direct aan de slag met reinigingsmiddelen..de kans is groot dat de geur er zelfs na een paar weken nog in zit.

Kattenpis probleem aanpakken

Wanneer je katten hebt kan het moeilijk zijn om te voorkomen dat ze op de bank of op andere plekken in huis plassen. Moeilijk maar toch niet onmogelijk! Er is altijd een reden dat ze niet meer in de bak plassen en daarom is het belangrijk om de oorzaak te vinden. Niet alleen scheelt het jou een hoop stress – ook voor je kat scheelt het stress als je de oorzaak aan kunt pakken.

PoesjeStraffen is in ieder geval niet de manier om een einde te maken aan de onzindelijkheid. Sommige katten gaan dan juist door de stress op nog meer andere plekken plassen. Als een kat niet op de bak plast dan is er een probleem! Het kan lichamelijk zijn bijvoorbeeld blaasontsteking maar het kan ook psychisch zijn denk aan angst of stress.

Vaak gaan katten op andere plekken plassen als er iets veranderd is in huis. Bijvoorbeeld ander kattengrind? Ander schoonmaakmiddel? Andere bak? Nieuwe kat? Dit zijn zaken die je als eerste moet onderzoeken. Is er niets veranderd? Ga dan naar de dierenarts. Als daar niets uitkomt dan kun je het beste de aandacht richten op de kattenbak. Is deze wel echt schoon genoeg? Schep je hem elke dag leeg? Ook dubbele kattenbakken kunnen helpen. Katten doen graag hun plasje en ontlasting apart.

Dit zijn goede tips om mee te starten en waarschijnlijk kun je hiermee het probleem van kattenpis al aanpakken! Mocht het niet het geval zijn kun je altijd nog terecht bij een goede kattengedragstherapeut.

Kattenpis geur verwijderen

Oke genoeg over de oorzaken en problemen van de kat, terug naar de kattenpis geur! Want dat is natuurlijk een probleem waar jezelf mee blijft zitten. Veel mensen gaan zelf aan de slag met reinigingsmiddelen en vochtige doekjes maar hiermee vergroot je vaak alleen maar het probleem. De kattenpis geur gaat dieper in de bank zitten en vermengd zich nu ook met schoonmaakmiddel geur.

Bank reinigen met stoomreinigerWij raden aan om voor dit probleem de bank geheel te laten reinigen en ontgeuren. Daar zijn verschillende methodes voor. Voor het verwijderen van kattenpis geur raden wij een dieptereiniging aan. Met een speciale dieptereinigingsmachine gaan we aan de slag en daarmee gebruiken we een sterk enzymenpreparaat die de geur zal verwijderen.

Heb je vragen of wil je kattenpis geur verwijderen met onze hulp? Neem dan contact met ons op!