Rooklucht verwijderen uit de bank

Rooklucht verwijderen
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Rooklucht verwijderenAls je gestopt bent met roken ga je veel meer ruiken. Heb je altijd in huis gerookt? Dan ga je merken dat eigenlijk alles naar deze rooklucht ruikt. Nadat je alles hebt schoongemaakt en overal de gele nicotine laag hebt weggehaald zul je merken dat de geur al een stuk minder is maar waarschijnlijk nog niet helemaal weg. Dat komt omdat de rooklucht ook in je bank is gaan zitten. Rooklucht verwijderen uit de bank dat is helaas niet iets wat je zelf makkelijk voor elkaar krijgt. Hier kun je het beste een specialist voor inhuren!

Rooklucht verwijderen door een specialist

Om de rooklucht helemaal uit je bank te verwijderen raden we aan om de bank te laten ontgeuren. Er zijn verschillende methodes voor en hierbij ligt het eraan van wat voor soort materiaal de bank is gemaakt.

Stoffen bank ontgeuren

Wanneer je een stoffen bank hebt dan is de nicotine geur diep in het stof van de bank getrokken. Het beste resultaat zul je krijgen door een dieptereiniging te laten doen. Met een speciale sproei-extractie machine kunnen we deze behandeling perfect uitvoeren. Hierbij is het balans erg belangrijk. Er moet genoeg water zijn om te reinigen maar niet teveel zodat de bank ook snel weer droog is.

De dieptereinigingsmethode is niet alleen geschikt voor banken maar voor alle stoffen meubels en tapijten. Heb je een tapijt liggen die helemaal naar de rooklucht ruikt? Dan kun je ook deze rooklucht verwijderen met een dieptereiniging.

Leren bank ontgeuren

Als je een leren bank hebt is het soms nog moeilijker om van de rooklucht af te komen. Om je leren bank te ontgeuren zijn er meerdere mogelijkheden. Het ligt er hierbij vooral aan wat voor leer de bank is.

Wij reinigen de bank met een hele sterke lederontvetter en daarna behandelen we de bank met een onderhoudsmiddel die voorzien is van een UV filter. Voor het ontgeuren van een leren bank kun je het beste even contact op nemen zodat we je daar een goed advies in kunnen geven.

Rooklucht verwijderen zodat je niet meer herinnerd word!

Stoppen met rokenWanneer je gestopt bent met roken is het belangrijk om deze rooklucht ook uit je huis te krijgen, anders zul je elke keer als je binnenkomt weer even herinnert worden aan roken. Om nooit meer te beginnen aan roken is het belangrijk om dit soort herinneringen uit te bannen. Op die manier is de kans veel groter dat je nooit meer aan roken begint!

Tip! Bekijk ook deze website eens over meubels stomen.