Wit leren bank, Is dit makkelijk te reinigen?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Een wit leren bank laten reinigen kan voor veel mensen erg tegenvallen. Daar zijn een aantal reden voor. Er zijn maar weinig bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn lichte kleuren worden zelden goed schoon toplaag van het leder wordt aangetast snelle hervervuiling na het reinigen.

wit leren bank
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

wit leren bankEen wit leren bank laten reinigen kan voor veel mensen erg tegenvallen. Daar zijn een aantal reden voor. Er zijn maar weinig bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn lichte kleuren worden zelden goed schoon toplaag van het leder wordt aangetast snelle her-vervuiling na het reinigen.

Wit leren bank reinigen

Er is veel vraag naar het laten reinigen van een wit leren bank. Dit komt voornamelijk door de modetrend van de afgelopen jaren. Wit leer en andere lichte kleuren worden vaak verkocht. Onder het mom dat leder makkelijk is schoon te maken, is wit één van de meest verkochte kleuren. Maar na een aantal jaar komt u er toch achter dat het eigenlijk niet zo makkelijk is. Ondertussen heeft uw eens zo mooie wit leren bank een grauwe waas gekregen. Welke u er met geen mogelijkheid meer afkrijgt.

Hoe reinigt een bedrijf uw wit leren bank

De meeste bedrijven die een wit leren bank reinigen of schoonmaken, gebruiken hiervoor dezelfde middelen als wanneer u zelf de bank reinigt of schoonmaakt. Het resultaat valt dan ook vaak tegen omdat u in de meeste gevallen zelf een beter resultaat had behaald, wanneer u de reiniging zelf had gedaan. En niet geheel onbelangrijk ook een hoop geld in uw portemonnee had gehouden. Even een lapje met een reinigingsmiddel over de bank halen kan tenslotte iedereen.

Een wit leren bank reinigen vereist vakkennis

De meeste reinigingsbedrijven hebben zich het reinigen van stoffen banken eigen gemaakt. Maar reinigen van leer is een vak apart. Het professioneel reinigen van leer vereist vakkennis maar ook de juiste reinigingsmachines en reinigingsmiddelen. Of een bedrijf nu zogenaamd wel gecertificeerd is of niet. Het specifiek reinigen van leer is voor veel bedrijven eerder bijzaak als hoofdzaak.

Veel reinigingsbedrijven kunnen geen leder reinigen

Wanneer u uw wit leren bank dan toch laat reinigen door een professionel. Komt u er al vrij snel achter dat ook dit geen oplossing is geweest en u toch beter kunt uitkijken naar een nieuwe bank. Of de bank moet laten herstofferen.

Wie kan een leren bank reinigen

Er is maar 1 bedrijf in Nederland wat werkelijk gespecialiseerd is in het reinigen van een wit leren bank. Hiervoor wordt een speciale lederreiniging machine gebruikt. Met deze machine wordt het vuil tot diep in de porie gereinigd.

Het resultaat is vaak verbluffend en zeker de moeite waard om te laten doen. Bank-reinigen.nl krijgt uw een leren bank weer schoon en zover ik weet is het de enige bedrijf wat hiervoor een lederreiniging machine gebruikt. 

Specialist in wit leren bank reiniging nodig? Maak gelijk een afspraak met ons.