Uw bank laten reinigen, kosten?

Bank laten reinigen kosten
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Heb je een mooie bank in huis die nodig schoongemaakt moet worden? Of wil je een nieuwe bank laten impregneren, zodat hij langer schoon blijft? Dan ben je vast benieuwd wat het kostenplaatje daarvan is. Wat kan bank laten reinigen kosten? Lees de blog en gebruik de calculator!

Wat zal je bank laten reinigen kosten

Bank laten reinigen kostenWat je bank laten reinigen kosten zal, is afhankelijk van verschillende zaken. Eerst en vooral moet je kijken naar het type meubel. Daarnaast is ook het aantal zitplaatsen, ofwel het formaat, en het werk dat je wilt laten doen van belang. Impregneren geeft bijv. extra bescherming en kost meer geld.

Bij Bank-Reinigen.nl bieden we je erg scherpe prijzen aan t.o.v. de concurrentie. We nemen als voorbeeld een stoffen bank met 3 plaatsen en laten hem reinigen en impregneren; Bij ons kost je dat €130,- à €145,- euro. Als je een tevens een extra ontgeuring wilt, ben je ongeveer €145,- à €160,- kwijt. Voor die prijs heb je, zonder zorgen, een complete reiniging en bescherming van jouw bank.

De kosten van zelf je bank reinigen

Je kunt natuurlijk ook zelf je bank reinigen. De grootste kostenpost is dan de aankoop van de producten die je nodig hebt. Het aanbod is erg groot, dus soms is het moeilijk om een keuze te maken. Laat je altijd leiden door het materiaal van je bank. Met huis-, tuin- en keukenmiddelen bereik je niet hetzelfde resultaat als met professionele producten.

Als je aan de slag wilt met je stoffen bank, neem dan eens een kijkje in de webshop van MeubelVisie.nl. Je vindt er een goed overzicht van alle producten die je nodig hebt. Voor minder dan €45,- heb je al een complete set. Maar ook voor lederen zitbanken en voor het impregneren van je bankstel hebben ze een prima aanbod.

Voor de aankoop van de producten zal je dus ongeveer €50,- betalen. Maar ook je tijd is geld waard. En als niet-professional doe je al snel drie keer zo lang of meer over het werk van een professional. Bovendien is de kans aanwezig dat er iets mis gaat. Als wij je bank onder handen nemen zijn de risico’s nihil. Wij hebben immers jarenlange ervaring met allerlei soorten vlekken en vervuiling.

Besluit

Leren sofaWat zal je de stoffen bank laten reinigen kosten? Rond de 150 euro. Wat levert het laten reinigen op? Meer vrije tijd om onbezorgd te besteden. Wat zal het kost het om het zelf te doen? Om en nabij de 50 euro, het betere deel van een dag en een hoop energie! Wat levert het op? Een stukje voldoening en een risico op een minder resultaat. Het gaat dus om meer dan alleen geld in een dergelijke situatie. Wij helpen u echter graag aan verlengd zit en woongenot!

Heb je nog vragen of wil je bijkomende informatie? Neem dan zeker contact met ons op!