Bank reinigen met huisstofmijt

huisstofmijt
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

huisstofmijtNiet zo vreemd als u bedenkt dat een huisstof mijt gedurende zijn korte leven van 2 tot 3 maanden. Circa 200 keer zijn eigen gewicht aan uitwerpselen produceert. Een bank van stof is, natuurlijk een ideaal toilet voor mijten. Daarnaast zijn de leefomstandigheden in een CV verwarmd en goed geïsoleerd  huis optimaal voor deze onzichtbare beestjes.

ZELF UW BANK REINIGEN MET HUISSTOFMIJT

Uw bank reinigen met huisstofmijt kan natuurlijk prima. Maar om uw bank elk half jaar grondig te laten reinigen,  is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk.  Regelmatig goed stofzuigen helpt voor ongeveer 78% het grootste deel van de verontreinigingen bent u dan kwijt. Alleen blijft de huisstofmijt in de bank zitten.

REINIGINGSMETHODE VOOR HUISSTOFMIJT

Volgens een onderzoek op de Ohio State University. Is het mogelijk om huisstofmijt te verwijderen met een combinatie van UV straling, kloppen en stofzuigen. Hiervoor is een UV vacuumcleaner ontwikkeld. Waarmee veilig met UV straling gewerkt kan worden.

UV STRALING GEVAARLIJK

De natuurlijke UV straling van de zon wordt geabsorbeerd door de atmosfeer. Maar langdurige blootstelling aan kunstmatige  UV bronnen kan irritatie opleveren aan huid en ogen. Met een UV vacuumcleaner voorkomt u dat omdat alleen het object behandeld wordt.

HUISSTOFMIJT VERDWIJNT VOOR 99,9%

Met een UV-vacuumcleaner  kunt u niet alleen de uitwerpselen van de huisstofmijt verwijderen maar ook de aanwezige huisstofmijten doden. Om zo een huisstofmijt allergie te voorkomen. En andere allergie veroorzakende wezens. Denk aan bacteriën, virussen, pollen en zelfs schimmels.

ZELF DE HUISSTOFMIJT VERWIJDEREN

U kunt voor circa 200 euro een redelijke  UV vacuumcleaner aanschaffen. Let wel op de volgende dingen.

  • Vervangbare UV lamp ( elk jaar vervangen)
  • De machine moet voorzien zijn van een klop mogelijkheid
  • Sterke zuigkracht
  • Verwisselbaar filter

GOUDEN TIP

Tegenwoordig hebben veel mensen last van allergieen waarvan de uitwerpselen van de  huisstofmijt tot de grootste veroorzakers gerekend kan worden. Vooral matrassen zitten vol met huisstofmijt. Om de drie maanden even het matras reinigen met een UV vacuumcleaner zorgt ook voor een goede en vooral gezonde nachtrust.

Om uw bank dat vol zit met huisstofmijt goed te reinigen, kunt u dit het beste uitbesteden! Vraag snel een offerte aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.