Bescherm je bank tegen huisdieren

bescherm
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Uit onderzoek is gebleken dat huisdieren op nummer 1 staat wanneer het aankomt op veroorzaken van schade aan uw meubels. Nummer 2 zijn kinderen en nummer 3 is visite. Hoe voorkom je al die ellende door een goede bankhoes aan te schaffen. Reinigen en impregneren is een duurdere optie.

Bescherm je bank tegen huisdieren

Denk aan katten die hun nagels in het leder of stof zetten en op deze manier al snel uw nieuwe bank in een prachtige krabpaal veranderen.

Niet alleen katten maar zeker ook honden kunnen er wat van. Een hond heeft de gewoonte om lekker te gaan graven op de bank om een lekker kuiltje te maken waar hij in kan liggen. Gaat uw hond niet graven in de bank dan zorgt het huidvet van de hond ervoor dat uw bank onherstelbaar vuil wordt. Dit gebeurt uiteraard heel successievelijk en heeft u het dan in de gaten is het kwaad al geschied. Voorkomen is dan ook beter.

Heel leuk een tamme papegaai maar zo een klodder ontlasting die niet meteen wordt schoongemaakt is niet fijn. Natuurlijk wilt u een vogel niet altijd in zijn kooi houden maar ook eens zijn vleugels laten gebruiken. En eerlijk is eerlijk het is ook wel gezellig om samen op de bank te relaxen.

Bescherm je bank tegen kinderen

Nummer 2 van de drie meest voorkomende veroorzakers van schade zijn kinderen.

Kinderen klimmen en klauteren en het liefst met schoenen aan. Maar wat denkt u als een kind een pen of stift in zijn handen heeft. De meest prachtige tekeningen vindt je dan op de bekleding van je bank terug. Maar ook een pasgeboren baby kan al voor wat aardig vervuiling zorgen. Net gedronken melk en een boertje is een ideale combinatie om de bank eens flink onder te kotsen. Heb ik het nog niet over een lekkende luier wat ook vaak voorkomt.

Bescherm je bank tegen visite

Zijn we bij nummer 3 aangekomen. Nummer drie is visite die gezellig op verjaardagsvisite komen. Iets teveel drank en iets teveel bitterballen en u weet het al. Maar wat dacht je wat een dronken vriend kan aanrichten ’s nachts.

Hoe lossen we dat op. Uiteraard kunt u door ons de bank laten reinigen maar niet altijd zijn alle vlekken te verwijderen. U kunt de bank ook laten impregneren en vuilafstotend maken door ons. Maar eerlijk gezegd tegen zoveel geweld van buitenaf helpt bijna niets. Of u moet eens gaan denken aan een stretch bankhoes of beschermhoes. Het voorkomt een heleboel narigheid.

2 gedachten aan “Bescherm je bank tegen huisdieren”

  1. Kunt u mij zeggen wat het kost om een bank vuilafstotend te maken en te impregneren? Doet u dit aan huis? Het betreft een nieuwe hoekbank met 4 grote zitplaatsen

  2. Wij doen dat aan huis. U kunt via onze rekenmodule direct de prijs laten berekenen voor alleen het impregneren.

Reacties zijn gesloten.