Duurzaamheid zit ook in je bank!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

duurzaamheidHet is noodzakelijk om milieubewust door het leven te gaan, dat weten we inmiddels allemaal. Er zijn geen argumenten om daar tegen te zijn en vooral voor de toekomst is dit belangrijk. Toekomstige generaties moeten er straks ook nog plezier van hebben. Duurzaamheid is daarom niet voor niets het magische woord en daar moet iedereen voor gaan. Ook jij!

Een bank uitkiezen? Kijk vooruit!

Wanneer je een bank uitkiest is het belangrijk om vooruit te kijken en meteen duurzaam te denken. Welke onderhoud- en schoonmaakmiddelen ga je bijvoorbeeld gebruiken? En doe je dit zelf of laat je het uitbesteden? Veel bedrijven en ook wij zijn druk bezig met duurzaamheid. Zo gebruiken we milieuvriendelijke middelen en geven tips hoe je de bank het beste kunt onderhouden.

Met het juiste onderhoud en de juiste reiniging zorg je er namelijk voor dat je bank veel langer mee gaat!

Je oude bank hergebruiken

ecoDenk je dat je bank na zoveel jaar aan vervanging toe is? Denk dan nog maar een keer want vaak kan je oude bank nog wakkundig opgeknapt worden. Hij heeft toch altijd lekker gezeten? Waarom zou je er dan afscheid van nemen? Niet doen!

Het is een koud kunstje om hem te laten herstellen of grondig te laten reinigen. De levensduur wordt zomaar weer met 10 jaar verlengd. Dat klinkt niet alleen geweldig, dat is het ook! En duurzaamheid wordt hier heel goed toegepast, want je bespaart heel wat kilo’s CO2-uitstoot en heel wat geld aan indirecte energie omdat de bank niet vernietigd hoeft te worden. Je staat er niet snel bij stil, maar juist dit soort zaken zorgen voor een beter milieu en dus duurzaam bezig zijn!

Duurzaamheid met een hoofdletter D

Bij Bank-Reinigen.nl wordt op het bedrijf hoofdzakelijk LED-verlichting gebruikt en de warmte die voorkomt uit het atelier wordt aangewend om de kantoren comfortabel te laten aanvoelen. Daarnaast wordt de logistiek zo lokaal en efficiënt mogelijk geregeld en uiteraard gebruiken we alleen milieuvriendelijke middelen. Een staaltje van duurzaam bezig zijn. Duurzaamheid met een hoofdletter D.

Goedkoop en efficiënt

Een bank herstellen of reinigen wordt door ons zo goedkoop en efficiënt mogelijk gedaan. Vraag gerust naar de prijs – je zult versteld staan en achteraf blij zijn dat je gekozen hebt voor het behoud van je (oude) bank. Jij blij! De natuur blij! En toekomstige generaties blij!

Zo hoort het ook! Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.