Wat mag een bank reinigen kosten?

Wat mag bank reinigen kosten?
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Bank schoonmakenHeb je een bank die wel een flinke schoonmaakbeurt kan gebruiken? Of heb je net een nieuwe bank gekocht en wil je deze laten impregneren? Dan is het natuurlijk handig als je van te voren een idee hebt wat het gaat kosten. Om je niet voor verassingen te laten staan hebben wij een handige calculator voor je gemaakt. Wat gaat de bank reinigen kosten? Reken het hiernaast gemakkelijk uit bij “bereken uw prijs”.

Wat mag de bank reinigen kosten | Alles op een rijtje

3 zitsbank | Bank reiniging kostenDe prijzen van het bank reinigen hangen af van verschillende factoren. Wat voor meubel is het? Hoeveel en wat voor zitplaatsen? En daarna hangt de prijs nog af van het werk dat je gedaan wilt hebben. Alleen reinigen is natuurlijk goedkoper dan reinigen en impregneren.

Heb je een stoffen 3 zitsbank en wil je graag de bank laten reinigen en impregneren? Dan ben je bij Bank-Reinigen.nl tussen de €125,- en €150,- euro kwijt. Dat is een mooie prijs voor het laten reinigen en impregneren van de bank. Wil je liever een grondigere reiniging en kies je ook voor ontgeuren erbij? Dan ben je tussen de €140,- en €160,- kwijt voor een complete reiniging & bescherming. Uw bank kan er dan zeker weer een tijd tegen aan!

Dit zijn erg scherpe prijzen, elders kunnen de prijzen duurder uitvallen.

Wat zijn de bank reinigen kosten als ik het zelf doe?

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de bank te reinigen. De daadwerkelijke kosten zitten hem in de producten die je zult moeten aanschaffen. Er zijn vele soorten producten waardoor je soms door het bos de bomen niet meer ziet.

Wij raden aan om altijd producten te nemen die bij het materiaal van de bank past. Natuurlijk zijn er huis, tuin en keukenmiddeltjes maar voor het beste resultaat kun je toch het best producten gebruiken die daar voor zijn gemaakt.

Textile Protection Set XLVoor stoffen banken raden we aan om eens op deze pagina van MeubelVisie te kijken. Hier hebben ze een handig overzicht met producten die je kunt gebruiken voor het reinigen van een stoffen bank. Een complete set kun je al aanschaffen voor nog geen €45,-! Ook voor leder hebben ze een handige pagina gemaakt. Wil je niet alleen reinigen maar ook impregneren? Ook dan kun je bij de webshop van MeubelVisie.nl terecht.

Voor de reinigingsproducten zul je ongeveer 5 tientjes kwijt zijn. Maar vergeet niet ook je tijd is natuurlijk geld waard. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van meubelen dus waar wij een uur over doen, daar doet een amateur misschien wel 3 uur over. Ook is de kans groter dat er iets mis gaat als je zelf aan de slag gaat. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat we wel en niet moeten doen. Helaas zien we nog al eens vlekken voorbij komen die door verkeerde reinigingspogingen juist verergert zijn.

Conclusie

Vrouw met rode pijl naar links.Dus wat mag een bank reinigen kosten? Een paar honderd euro en dat is afhankelijk van verschillende factoren zoals: materiaal, aantal zitplaatsen, soorten vlekken en welke diensten er afgenomen worden. Alleen reinigen is natuurlijk goedkoper dan reinigen en impregneren. Toch adviseren we altijd te impregneren zodat de bank na reiniging beschermd wordt tegen vlekken en vuil.

Zelf aan de slag gaan zal goedkoper zijn als je alleen de producten berekend. Bereken je ook de tijd die je er aan kwijt bent mee? Dan kom je vaak duurder uit dan dat je het laat doen. Ook is er een kans dat het mis gaat wanneer je zelf aan de slag gaat. In dat geval ben je helemaal duur uit.

Onze conclusie is daarom ook, laat het over aan de specialist! Heb je nog vragen? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of laat hieronder een berichtje achter!