Alles over vlekken uit meubelen verwijderen

Bank stofzuigen
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Niets is vervelender dan een vieze vlek op je tapijt of bank. Zoek je hulp om die vervelende vlekken uit bank, stoel of tapijt te verwijderen? Dan kun je een Bank-reinigen.nl inschakelen. Er is nooit garantie dat de vlek helemaal verdwijnt maar onze hulp en advies gaat u zeker verder helpen.

Vlekken uit bank verwijderen – niet altijd simpel

vlekken uit bankNiet alle vlekken kunnen makkelijk uit je meubelen verwijderd worden. Bij sommige vlekken zijn er meerdere behandelingen nodig en in een enkel geval lukt het gewoon ook niet. Daar zijn verschillende oorzaken voor en een daar van is dat we onze bank of tapijt niet regelmatig reinigen. Oppervlakkig schoonmaken of stofzuigen doen we wel, maar daar blijft het ook bij. De meeste mensen wachten gemiddeld 5 jaar voor een grondige schoonmaak. En dan is het vaak al te laat. Halfslachtige reinigingspogingen en foute producten zijn in veel gevallen de oorzaak van vlekken die zich niet meer laten verwijderen. Ons advies: vlekken uit bank, stoel of tapijt verwijderen doe je snel en kun je het beste door een professional laten doen. Dat bespaart je een hoop ellende!

Zelf aan de slag: snelle reiniging

Een snelle, oppervlakkige reiniging van je bank, stoel of tapijt kun je makkelijk zelf aanpakken. Een grondige stofzuigbeurt is alvast een goed begin en daarna kun je aan de slag met reinigingsproducten. Cleantex is een prima product om snel vlekken te verwijderen en met de Refresher ga je vieze geurtjes te lijf. Wil je niet alleen vlekken uit bank of stoel verwijderen, maar ook je meubels onderhouden? Dan kun je Textile Protector gebruiken. Die zorgt ervoor dat je bank langer mooi blijft en dat vlekken minder snel in kunnen trekken.

Diepe reiniging: een klus voor de expert

Wil je toch liever je bank intensief reinigen? Schakel dan een expert in. Wij hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van meubelen. Onze professionals kennen alle kneepjes van het vak en hebben een oplossing voor elk probleem. We gebruiken dieptereiniging, de ozonmethode en de enzymenmethode.

Indien mogelijk, voeren we de reiniging bij jou thuis uit, zodat je je favoriete bank niet hoeft te missen.

Vlekken voorkomen: impregneren

Wil je liever voorkomen dat je vlekken uit bank of stoel moet verwijderen? Groot gelijk. Laat je bank dan impregneren. Je bank wordt daarbij behandeld met een speciale vloeistof, zodat vuil zich niet aan de vezels gaat hechten. Het blijft dus bovenop het materiaal liggen, zodat je het snel kunt verwijderen. Dat bespaart je een hoop schoonmaakwerk. Bovendien kun je het impregneermiddel niet voelen, zien of ruiken, dus je bank blijft helemaal dezelfde.

Wil je graag meer info over vlekken uit bank verwijderen of impregneren? Neem dan zeker contact met ons op.