Vlooien: je moet er niet aan denken!

Vlooien weg met die beestjes!
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Vlooien weg met die beestjes!Je ontkomt er niet altijd aan: vlooien in huis! Het zal je maar gebeuren dat je die kleine, jeukende beestjes binnen hebt gekregen. Je huisdier kan zo’n spring-in-het-veld mee hebben genomen en dan heb je de poppen aan het dansen. De vlo nestelt zich achter de plinten, maar kan ook in je bank een heerlijk plekje hebben gevonden. Dit vraagt om een goede aanpak. Graag geven wij het juiste advies voor vlooien verwijderen uit de bank.

Vlooien voorkomen is altijd beter dan…

Als je de kriebelbeestjes voor bent, is de eerste slag al gewonnen. Dit betekent veel stofzuigen en middelen zoals bijvoorbeeld vlooiendruppels gebruiken. Er zijn ook producten die in het voedsel vermengd kunnen worden.

Het is ook aan te raden je huisdier af en toe te inspecteren met een vlooienkam. Dit zijn speciale kammen waarmee je de hond kunt na lopen op vlooien en vlooieneitjes.

Ook de leefomgeving aanpakken

HondjeNaast het controleren van je huisdier is het ook noodzakelijk verder te kijken en actie te ondernemen. Denk daarbij vooral aan de bank, de mand van je huisdier en het tapijt. Was af en toe de mand, het kleed of dekentje en het liefst zo heet mogelijk.

Wanneer je klaar bent met stofzuigen kun je de zak het beste meteen legen. Op die manier kunnen de vlooien niet meer terug keren. De speciaalzaak heeft sprays om de vlooien, larven en eitjes aan te pakken. Laat je informeren welk middel het best bij jouw situatie past.

Stomen is dé oplossing voor je bank

Als het echt gaat om vlooien verwijderen uit de bank met direct resultaat, dan is stomen de beste oplossing. Voor je bank is dat de meest ideale manier om af te rekenen met het ongedierte. Gebruik daarvoor een stoomreiniger. Deze is effectief voor het vernietigen van de vlooien en alles wat daarbij hoort.

Uitbesteden?

stoffen woonkamer bankJe kunt natuurlijk ook ons inschakelen om van je vlooien af te komen. Wij kunnen de bank tegen een voordelig tarief grondig reinigen. Zo ben je snel van de vlooien af en zit je in no-time weer op een schone en frisse bank. En vergis je niet: het uitbesteden is altijd goedkoper dan je denkt! Heb je vragen of opmerkingen? Laat hier onder een bericht achter of neem contact met ons op.