Bank reiniging aan huis

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Bank reiniging voeren wij uit aan huis, en is ook mogelijk bij bedrijven op kantoor. Wij kunnen klanten bedienen in heel Nederland maar is ook mogelijk in België. Onze werkwijze maakt dat ook mogelijk: bijna elke reiniging kan aan huis plaats vinden. Hierdoor bent u uw bank niet dagen lang kwijt en kunt u direct het resultaat van ons werk zien.

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

bank reiniging aan huisBank reiniging voeren wij uit aan huis, en is ook mogelijk bij bedrijven op kantoor. Wij kunnen klanten bedienen in heel Nederland maar is ook mogelijk in België. Onze werkwijze maakt dat ook mogelijk: bijna elke reiniging kan aan huis plaats vinden. Hierdoor bent u uw bank niet dagen lang kwijt en kunt u direct het  resultaat van ons werk zien.

Het verwachte resultaat van een bank reiniging aan huis

Het reinigen van een bank is een risicovolle handeling. De stoffering van uw bank is vaak speciaal geverfd of is qua samenstelling niet geschikt voor bepaalde reinigingsmiddelen. Daarom bent u voor professionele duurzame reiniging bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers kunnen op locatie een inschatting maken van het verwachte resultaat.

Het verwachte resultaat hangt af van de mate van vervuiling, het verontreinigde oppervlak en de beschikbare reinigingsmethoden. Door onze constante scholing hebben wij de meest actuele kennis in huis op het gebied van reinigingsmethoden. En als we inschatten dat het zinloos is om een reiniging uit te voeren, omdat het bijvoorbeeld de stof zou beschadigen, dan geven wij dat uiteraard ook aan. Wij willen natuurlijk het beste resultaat

Het bepalen van een reinigingstechniek

Voor dat we overgaan tot een bank reiniging aan huis, bekijken wij het schoon te maken bank.
Wij zullen daarbij letten op de kleur, het materiaal en de aanwezige vervuiling. Want alleen zo kunnen wij de beste reinigingstechniek en reinigingsmiddelen bepalen als wij uw stof van de bank reinigen.

De middelen die wij gebruiken zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en dier.

Beschermlaag aanbrengen na bank reiniging aan huis

Na het schoonmaken oftewel het reinigen van uw bank wordt een beschermlaag aangebracht om vervuiling van de stof te voorkomen. Dit noemen we ook wel impregneren.Het raadzaam om na afloop uw bank weer in gebruik te nemen als deze in zijn geheel droog is.

2 gedachten over “Bank reiniging aan huis”

  1. Hiernaast kunt u heel eenvoudig uitrekenen wat de kosten zijn. Probeer het maar is. Stuur anders maar even een mail met foto dan kan ik u beter helpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.