Stoffen bank schoonmaken

Gemiddelde leestijd: 2 minuten Het blijft moeilijk voor veel mensen. Hier zijn een aantal oorzaken voor te noemen.

-De stof is niet geïmpregneerd
-Achterstallig onderhoud
-Geen kennis van de juiste reinigingsmiddelen
-Niet de juiste vaardigheden om een reiniging uit te voeren
-Geen kennis over de verschillende materialen

Plus het feit dat niet altijd elke vlek kan worden verwijderd. Vooral wanneer een vlek in eerste instantie al verkeerd is behandeld. Om te weten of het verwijderen van een vlek mogelijk is of niet heb ik een handige tip voor u.

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het blijft moeilijk voor veel mensen. Hier zijn een aantal oorzaken voor te noemen.

  • De stof is niet geimpregneerd
  • Achterstallig onderhoud
  • Geen kennis van de juiste reinigingsmiddelen
  • Niet de juiste vaardigheden om een reiniging uit te voeren
  • Geen kennis over de verschillende materialen

Plus het feit dat niet altijd elke vlek kan worden verwijderd. Vooral wanneer een vlek in eerste instantie al verkeerd is behandeld. Om te weten of het verwijderen van een vlek mogelijk is of niet heb ik een handige tip voor u. Is de vlek donkerder als de bekleding kan de vlek normaal gesproken goed worden verwijderd. Is de vlek lichter als de bekleding van uw bank. Kunt u het vaak vergeten omdat de kleur dan is aangetast en beschadigd. Beschadigingen in de kleur zijn dan ook niet op te lossen door het reinigen. Maar wellicht wel door het opnieuw in te kleuren.

STOFFEN BANK SCHOONMAKEN BEGINT MET PREVENTIE

Succes met een stoffen bank schoonmaken begint met de juiste middelen in huis te hebben. Zodat u zo snel mogelijk kan beginnen met het schoonmaken van een vlek.

stoffen bank schoonmakenEen stoffen bank schoonmaken is vaak eenvoudig zelf te doen met een textile protection set. U heeft dan een mild reinigingsmiddel, een intensief reinigingsmiddel en een beschermingsmiddel. Eigenlijk zou iedereen zo’n handige eerste hulp box in huis moeten hebben. Want hoe langer u een vlek in de stof laat intrekken. Des te lastiger wordt het om de vlek zelf te verwijderen. Zo heeft u ook een reinigingsmiddel specifiek voor microvezel stoffen.  Een bank schoonmaken van microvezel stof is dan relatief makkelijk zelf te doen.

STOFFEN BANK LATEN SCHOONMAKEN

Ook al maak u uw stoffen bank altijd goed schoon. Het kan toch gebeuren dat er vlekken ontstaan die u moeilijk zelf kunt verwijderen. Uw stoffen bank laten reinigen door een professioneel bedrijf zorgt er voor dat uw bank er weer schoon en fris uit komt te zien.

Wil u uw stoffen bank laten reinigen. Kunt u hiernaast het formulier invullen voor een gratis vrijblijvende offerte. U ontvangt dan vaak dezelfde dag nog een antwoord van ons.