Zelf stoffen bank reinigen of laten doen?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Ken jij ook dat gevoel? Je poetst een hele dag je huis en net wanneer je na een drukke dag op de bank wil neerploffen zie je dat deze nog het vuilste is. Je kleine uk heeft ervoor gekozen om jouw bank als handdoek te gebruiken, je huisdier heeft het haar vakkundig verspreid over heel het zit oppervlak of je merkt dat je gewoon zelf eten hebt gemorst toen je voor tv zat te eten. Kortom je kan weer aan het poetsen slaan want je stoffen bank reinigen moet natuurlijk ook schoon worden. Waar kies je voor? Zelf stoffen bank reinigen of besteed je het uit? Lees er meer over op deze pagina!

Zelf stoffen bank reinigen? Of het misschien toch laten doen? Het is geen overbodige luxe!

Zelf stoffen bank reinigenIedereen gebruikt de stofzuiger regelmatig om zijn stoffen bank te reinigen. Hiermee zuig je snel het stof en het haar weg maar hardnekkige vlekken, geuren en bacteriën verdwijnen er niet meteen mee. Natuurlijk wil je op een vieze bank niet blijven zitten en dan heb je waarschijnlijk de neiging om zelf aan de slag te gaan. Je kan dan gebruik maken van de schoonmaakmiddelen die je reeds in huis hebt maar de kans bestaat dat je meer schade aanricht aan je bank dan dat je het vuil effectief weg krijgt. Het is dan beter om je te laten bijstaan door een professional.

Je stoffen bank professioneel laten schoonmaken

Hoewel je misschien wekelijks de oppervlakte van jouw stoffen bank reinigt toch krijg je die vieze geuren maar niet weg. Vaak vormen ook bacteriën opeenhopingen waardoor je zwarte randen of kringen op je bank kan krijgen die je er zelf niet meer uitkrijgt. Je kan dan kiezen voor een nieuwe bank of voor een snellere en goedkopere oplossing gaan door een professionele meubelreiniger te contacteren. Onze professionele meubelreinigers krijgen in bijna alle gevallen uw stoffen bank weer stralend schoon.

Wat doet een meubelreiniger?

Een professionele meubelreiniger kan beter dan wie dan ook jouw stoffen bank schoonmaken. Wij verwijderen bacteriën, geuren van zweet, braaksel, uitwerpselen, urine en uitwerpselen van huisstofmijt. Vuil dat je dus niet met het blote oog ziet kan op een professionele manier verwijderd worden. U hoeft zelf de bank niet te verplaatsen want wij komen tot bij u thuis. Kortom jouw stoffen bank oogt na de reiniging weer stralend schoon en zal ook een langere levensduur hebben.

Twijfel je nog?

Heb je toch nog twijfels om ons vrijblijvend te contacteren? Dan vind je hieronder nog enkele pluspunten.

  • Professionele reiniging bij u thuis.
  • Geuren en bacteriën worden verwijderd.
  • Jouw stoffen bank oogt weer fris en schoon.
  • Je verlengt de levensduur van jouw bank.

Aarzel niet en contacteer ons.

Wil je toch liever zelf stoffen bank reinigen? Bekijk dan ook eens deze tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.