Bank laten ontgeuren, hoe werkt het?

Bank laten ontgeuren
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Bank laten ontgeurenIedereen kent wel de vieze geurtjes die een zitbank soms met zich meebrengen. Je mag je bankstel nog zo goed onderhouden, sommige geurtjes zijn gewoon niet te vermijden. Dat komt doordat er zich, naarmate de tijd verstrijkt, een bacterielaag vormt in de bekleding of de vulling van je sofa.
Wil je je bank laten ontgeuren? Dan ben je bij bank-reinigen.nl aan het juiste adres. Wij bieden je de beste oplossing om je bank te ontgeuren. Neem snel een kijkje in onderstaand artikel en ontdek hoe je dit het beste kan aanpakken.

Stoffen bank laten ontgeuren

Om zelf je stoffen bank te ontgeuren kan je gebruikmaken van bepaalde producten. Er zijn verschillende sprays op de markt die de geur maskeren of zelfs helemaal verwijderen. Wanneer je echter enkel een ontgeur- of maskeermiddel gebruikt, worden de vervelende geuren natuurlijk niet daadwerkelijk uit je sofa gehaald. Daarvoor kan je bij ons terecht. Bij Bank-reinigen.nl kan je je bank laten ontgeuren door een professional. Een vakman die bedreven is in zijn werk, en daarnaast beschikt over de juiste apparatuur en middelen, komt graag bij je langs. Wij zorgen ervoor dat je hele bank gereinigd wordt met een professionele extractiemachine, waardoor niet alleen de geur, maar ook het vuil en huisstofmijten verwijderd worden. Zo is je bank van binnen én van buiten schoon.

Leren bank laten ontgeuren

Een leren bank kan je ontgeuren door deze goed te reinigen en daarna te ontvetten met een speciale leder-ontvetter. Indien je liever huis-, tuin- en keukenmiddeltjes gebruikt, kan je het proberen met een oplossing van azijn en water of met baking soda. Probeer deze middeltjes wel eerst uit op een klein hoekje van de bank. Naast deze oppervlakkige methoden bieden wij nog diverse andere mogelijkheden om jouw leren bank te ontgeuren.

Bij de ozon-behandeling maken we gebruik van een gas met desinfecterende eigenschappen. Deze stof zorgt ervoor dat de verontreiniging geneutraliseerd en zelfs helemaal verwijdert wordt. Bij de behandeling wordt je bank in een afgesloten, warme cabine geplaatst, waarna we met onze ozongenerator de bank ontgeuren. Daarnaast kunnen we je bank reinigen met een speciale lederontvetter en die daarna weer invetten met onderhoudsmiddel dat voorzien is van een UV-filter. Wanneer de slechte geuren echter vanuit de binnenkant van je bank komen, bijvoorbeeld wanneer je kat op de bank heeft geplast, dient het vulmateriaal vervangen te worden. Al met al is het ontgeuren van een leren bank een kostbare zaak in tegenstelling tot een stoffen bank.

Je bank laten ontgeuren: wij doen het graag voor je!

Of je nu een stoffen of een leren bank hebt, bij Bank-reinigen.nl ben je aan het goede adres. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen één werkdag antwoord te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.