Hondengeur verwijderen uit bank

Hondengeur verwijderen uit bank
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Hondengeur verwijderen uit bankDe hondenliefhebbers weten er alles van. Die lieve viervoeters die zo schattig op je bank liggen te slapen. Maar na een tijdje blijf je je hond in de bank ruiken. Natuurlijk ben je gek op het beestje maar om hem nou altijd te ruiken… Hoe pak je de hondengeur verwijderen uit bank het beste aan? Wij gaan je er meer over vertellen!

Waar komt de hondengeur vandaan?

De hondengeur die jouw viervoeter draagt kan allerlei oorzaken hebben. Het is belangrijk om eerst vast te stellen of dit normaal is of dat deze hondengeur nieuw is. De hondengeur kan namelijk ook veroorzaakt worden door gezondheidsproblemen.

Is jouw hond gelukkig gewoon gezond? Zorg er dan voor dat je de hond regelmatig een wasbeurt geeft, zodat de hondengeur die de hond van nature heeft niet versterkt wordt.

Hondengeur verwijderen uit bank met spray

Een aanbevolen product is de Textile Refresher. Dit product kunt je gebruiken voor natuurlijke en synthetische stoffen. Naast dat het goed helpt tegen hondengeuren werkt het product ook tegen tal van andere geuren.

Je kunt het gebruiken op meubels maar ook de hondengeur uit je tapijt kun je makkelijk verwijderen met deze spray.

De bank luchten – Weg met de hondengeur!

Het is misschien niet heel erg praktisch als je in een appartement woont maar de bank luchten kan wel helpen! Kun je de bank makkelijk op balkon of in de tuin zetten? Probeer het eens en je zult versteld zijn met wat dat al kan doen tegen de hondengeur.

Handige middeltjes

Ook een aanrader is het strooien van zuiveringszout op de bank. Het zuiveringszout neemt dan vieze geurtjes vuiligheid op, zodat je bank een goede reinigingsbeurt krijgt. Haal vervolgens met een stofzuiger al het zuiveringszout weg en klaar! Jouw bank ziet en ruikt een stuk frisser! Baksoda heeft overigens hetzelfde effect als zuiveringszout.

Planten sprayWat je ook kan doen om de hondengeur te verwijderen uit de bank is zelf een spray maken!

Pak hiervoor een plantenspray en vul deze voor 50% met water en 50% met schoonmaakazijn. Even schudden en sprayen maar!

De hondengeur verwijderen uit bank door een behandeling

Hondje op de bankWat je ook nog kan doen is het stomen van de bank met een speciaal reinigingsapparaat. Dit apparaat kan je zelf aanschaffen het is natuurlijk ook mogelijk om dit door ons te laten doen. Wij zorgen ervoor dat de bank een intensieve schoonmaakbeurt krijgt en dat zorgt ervoor dat alle nare geurtjes, dus ook een hondengeur, uit je bank verdwijnen.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over hoe je het beste een hondengeur kan verwijderen uit de bank? Neem dan contact met ons op via het reactie formulier of via ons contactformulier.