Last van nare geurtjes in je bank? Wij helpen je verder!

Nare geurtjes in de bank
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Nare geurtjes in de bankSommige nare geurtjes zijn helaas nauwelijks te vermijden. Ze komen overal en nergens vandaan en zijn daarom moeilijk aan te pakken.

Die mooie bank in je woonkamer is vaak een van de boosdoeners. Gelukkig kun je er wel gemakkelijk iets aan doen!

Drie gouden tips tegen geurtjes

  • Verwijder vlekken meteen na het morsen. Dat bespaart een hoop gedoe achteraf.
  • Vermijd rooklucht binnen. Rook die al een hele tijd in je bank is getrokken is namelijk extra lastig te verwijderen.
  • Zorg voor voldoende doorlucht als je huisdieren hebt. Ook de geurtjes van honden en katten gaan immers in je bankstel zitten.

Geurtjes verwijderen: zelf aan de slag

Textile RefresherMinder erge geuren kun je zelf aanpakken met sprays zoals de Textile Refresher. Daarnaast kun je ook met baksoda of zuiveringszout aan de slag. Je strooit het over de stof van je bankstel, laat het even inwerken en stofzuigt daarna grondig. Voor een leren bankstel gebruik je een speciale leder-ontvetter, baksoda of een oplossing van azijn en water.

Geurtjes laten verwijderen door een vakman

Sommige geuren kun je beter aan een vakman overlaten. Wij gebruiken hiervoor de ozon-methode en de enzymenmethode. Bij allebei de methodes worden de geurmoleculen aangepakt zodat de geurtjes volledig verwijderd worden in plaats van alleen verdoezeld. Voor dierengeuren gebruiken wij een sproei-extract dat speciaal voor dit doel werd ontworpen.

De grondige aanpak: de hele bank reinigen

Laat uw bank opfrissen door Bank-Reinigen.nl!
Als je wil dat je bank weer volledig schoon en fris is, kun je kiezen voor een grote schoonmaakbeurt. Neem daarvoor even contact met ons op. Wij gebruiken hiervoor een speciale reinigingsmachine zodat je bank er niet alleen fris uit ziet maar ook weer heerlijk ruikt.

Wat de oorzaak ook is van de geurtjes in je stoffen of leren bank, vanuit onze jarenlange expertise kunnen wij je ongetwijfeld helpen. Geef ons een seintje, zodat we samen het probleem kunnen aanpakken!