Stoffen bankstel reinigen

Stoffen bankstel reinigen
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Stoffen bankstel reinigenJe kent het vast: heb je net de bank van je dromen gevonden, komt er een kanjer van een vlek op. En dan komt de vraag: zelf je stoffen bankstel reinigen? Of is het misschien toch verstandiger om het over te laten aan een professional? Beide opties zijn mogelijk. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje.

Zelf je stoffen bankstel reinigen

Is je meubel maar een klein beetje vuil? Dan kan je vast zelf je stoffen bankstel reinigen. Met een stofzuiger kun je het oppervlakkige vuil van je bankstel halen. Hiermee kom je al een heel eind! Daarnaast zijn er ook veel producten te koop die je een handje helpen. Zo is Cleantex een prima product om snel vlekken te verwijderen en met Refresher ga je gemakkelijk nare geurtjes te lijf.

Textile ProtectorOok zijn er tal van handige onderhoudsets te koop waarmee je je bankstel niet alleen kunt schoonmaken, maar ook onderhouden.

Met de Textile Protector breng je bijvoorbeeld een beschermingslaagje aan, zodat je minder snel vlekken krijgt en je bankstel er langer als nieuw uitziet.

Grondige reiniging

Is je bankstel aan een grondige, intensieve reiniging toe? Dan kun je beste een expert inschakelen. Een stoffen bankstel reinigen is immers niet niets. Professionele reinigingsfirma’s beschikken over verschillende methodes om je stoffen bankstel te reinigen: de dieptereiniging, de ozonmethode en de enzymen methode. Sommige reinigingstechnieken kunnen bij jou thuis uitgevoerd worden, terwijl ze voor andere je bankstel meenemen.

Laat een expert je stoffen bankstel reinigen

Wij werken met experts met jarenlange ervaring op het gebied reinigen van meubels. Dankzij de verschillende methodes die we hanteren, hebben we voor elk probleem een passende oplossing. Wil je je stoffen bankstel door ons laten reinigen? Neem dan contact met ons op. Zo zit je snel weer op een frisse bank!