Last van stank in huis? Lees hier onze tips!

Geur neutraliseren
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Stank in huisStank in huis kan erg vervelend zijn. De geurtjes komen overal vandaan en vaak heb je geen idee waar het precies vandaan komt. Toch kan je ervoor zorgen dat de stank in huis verdwijnt! Vaak komt een deel van de stank bij de bank vandaan dus doe je er goed aan om de bank te ontgeuren. In dit artikel vind je tips om de stank in jouw huis als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen!

TIP 1: de rooklucht verwijderen

RookgeurVoor rokers valt het misschien niet meer op maar zodra de niet-roker het huis van een roker binnenloopt ruikt die meteen de rooklucht van de bank. Hoe langer de rook in de bank is getrokken hoe meer het op den duur gaat stinken. Om deze reden is het goed om een bank regelmatig te ontgeuren.

Bank-Reinigen.nl doet dit door de Ozon-methode en de enzymenmethode. Met de Ozon-methode wordt er desinfecterend gas gebruikt die de geur verwijdert. Bij de enzymenmethode gebruikt Bank-Reinigen.nl speciale enzymen die ervoor zorgen dat de geurmoleculen worden afgebroken. Met deze methodes wordt de geur helemaal verwijderd en niet verdoezeld.

TIP 2: dierenliefhebbers opgelet!

Hele schattige hond op bankVoor dierenliefhebbers is het een bekend probleem: een hondengeur of kattengeur in jouw bank. Dit kan vervelend zijn en als je er niets mee doet gaat het alleen maar meer stinken dus is het verstandig het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Hiervoor kan je verschillende sprays kopen zoals de Textile Refresher. Deze sprays zorgen ervoor dat de geur uit jouw bank verdwijnt.

Bank-Reinigen.nl verwijdert dierengeuren o.a. met een speciale sproei-extractie apparaat waardoor jouw bank volledig gereinigd wordt en de geur verdwijnt. Tevens gebruikt Bank-Reinigen.nl ook de enzymenmethode, zoals eerder is besproken.

In sommige gevallen is het ook mogelijk om zelf de dierengeuren te verwijderen. Gebruik hiervoor baksoda of zuiveringszout. Strooien, even laten inwerken, stofzuigen en klaar!

TIP 3: volledige reiniging

Witte bankJe kan ook de bank volledig (laten) reinigen. De bank krijgt eigenlijk een grote schoonmaakbeurt, waardoor een groot deel van de nare luchtjes ook al als sneeuw voor de zon verdwijnt. De grote schoonmaakbeurt van de bank gebeurt door een reinigingsmachine die ervoor zorgt dat al het vieze vuil weg gaat en de bank weer schoon is.

Wil je een volledige reiniging van je bank? Neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wil de stank in huis niet verdwijnen?

Lukt het niet om de stank te laten verdwijnen? Dan kunnen wij je verder helpen! Neem contact en samen zullen we bekijken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!